Cursor Position

If you are developing for CADEMIA and miss something you'd like to see in the future, post your request here.

Cursor Position

Postby executer » Tue Nov 11, 2008 3:25 pm

Maybe I´m pampered from AutoCAD and other graphics programs but is there a way to show the coordinates of the cursor so I don´t have to calculate or guestimate where to draw a line? ;)
executer
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 11, 2008 1:28 pm

Re: Cursor Position

Postby bf » Wed Nov 12, 2008 12:05 pm

Yes, you are right the cursor position should be displayed, feature was added to the todo-list...
Berthold Firmenich
bf
 
Posts: 114
Joined: Wed Jun 20, 2007 8:47 am
Location: Germany

Re: Cursor Position

Postby bf » Fri Jun 12, 2009 10:32 am

Feature implemented in current version 1.5 b5 :)
Berthold Firmenich
bf
 
Posts: 114
Joined: Wed Jun 20, 2007 8:47 am
Location: Germany


Return to CADEMIA developer feature requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron