about blocks and layer handling

If you are using CADEMIA and miss something you'd like to see in the future, post your request here.

about blocks and layer handling

Postby kasper » Tue Mar 25, 2008 9:39 pm

Is there somekind of blocks/symbols function in Cademia? It might be my stupidty but I haven't found it so far. The usage of blocks is of a high priority for me and I hope others users do agree with me. Another question that came across is the handling of layers. Is it possible to switch off layers without deleting them? I always like to view my guidelines again later on in a project but don't want them printed.

A lot of succes in developing cademia! I like it specially because it is cross-platform!

Regards, Kasper
kasper
 
Posts: 14
Joined: Thu Mar 20, 2008 8:36 pm
Location: Deventer, Netherlands

Postby bf » Tue Apr 01, 2008 10:36 am

Currently, block are not available and layers cannot be turned invisible.

We agree that both features are very important for using CADEMIA and they are definitely on the development list for 1.5.

Best regards,
Bert.
Berthold Firmenich
bf
 
Posts: 114
Joined: Wed Jun 20, 2007 8:47 am
Location: Germany

Postby kasper » Tue Apr 01, 2008 9:21 pm

Great, I will patiently wait. Enough to discover in the inbetween time!

Kasper
kasper
 
Posts: 14
Joined: Thu Mar 20, 2008 8:36 pm
Location: Deventer, Netherlands


Return to CADEMIA user feature requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron